BBL

Werken, leren en geld verdienen?

Leer jij liever in de praktijk dan uit de boeken? Via Seesing Flex kun je verschillende BBL-opleidingen volgen. Hierin combineer je werken met leren. Seesing Flex is jouw formele werkgever en je werkt bij één van onze vele opdrachtgevers in de Achterhoek of soms ook daarbuiten.

Leren in de praktijk

Bij een BBL-opleiding ben je één dag in de week bezig met de theorie en de andere vier dagen ga je aan de slag in de praktijk bij een bedrijf dat bij jou past. De opleiding volg je via de ROC’s: Graafschap College, Deltion College, ROC van Twente of Aventus.

Verzilver jouw gouden handjes

Ben jij graag fysiek bezig of gek op alles met wielen? Schuilt in jou een echte klusser of techneut of ben je juist een zorgzaam type? Goed nieuws! Er zijn veel mooie kansen hier in de regio in verschillende sectoren, zoals techniek, groen, zorg, bouw, logistiek en transport. Seesing Flex heeft gegarandeerd een leer-werkplek bij een opdrachtgever die bij jou past.

De voordelen van een BBL-opleiding via Seesing Flex

– Wij betalen jouw opleiding!
– Een leer-arbeidsovereenkomst met Seesing Flex.
– Wij regelen een leer-werkplek bij een Erkend Leerbedrijf in de regio.
– Je volgt een volledig erkende MBO-opleiding.
– Je ontvangt salaris passend bij de functie en conform CAO.
– Gegarandeerd een vaste baan na het behalen van je diploma!

Seesing Flex:
Hét bureau voor BBL-opleidingsplekken in de Achterhoek

Verschillende sectoren

Je kunt via Seesing Flex Leert! in verschillende sectoren een opleiding volgen: de bouw, techniek, logistiek en transport. Onze opleidingscoördinator Ineke Eskes of Christian Bennink onderzoekt graag samen met jou of en welke opleiding het beste bij je past. Seesing Flex geeft samen met jou richting aan jouw toekomst.

Aron Gielink vertelt over zijn BBL ervaring bij Jos Dusseldorp Transport.

Door Achterhoekers, Voor Achterhoekers

Seesing Flex kent de regionale bedrijven als geen ander. Hierdoor zijn wij in staat om een geschikte plek voor jou te vinden bij een mooi bedrijf in de buurt. Altijd op de welbekende Achterhoekse manier: eerlijk, betrokken, duidelijk, met een flinke dosis nuchterheid en doorzettingsvermogen.

Met BBL kom je er wel!

Ben jij 16 jaar of ouder en bereid om een één- of tweejarig leer-werktraject te volgen? Dan ontmoeten we jou graag! Neem contact op met Ineke Eskes of Christian Bennink voor het maken van een afspraak op één van onze vestigingen.

Je kan een appje sturen naar 06 – 86 82 07 76 of je gegevens achterlaten via onderstaand formulier. Ineke gaat graag met je in gesprek om de mogelijkheden voor jou te bespreken.

BBL

Bijscholen of omscholen?

Via Seesing Flex Leert! kun je verschillende cursussen volgen om je bij te scholen, denk hierbij aan hef- en reachtruck cursussen. Of misschien heb je altijd al in de transport of zorg willen werken? Ook zijn er mogelijkheden op het gebied van zij-instroomtrajecten, om je te laten omscholen. We denken graag mee in het proces en adviseren je hoe je dit het beste aan kunt pakken.