BBL

Werken, leren en geld verdienen?

Leer jij liever in de praktijk dan uit de boeken? Via Seesing Flex Leert! kun je verschillende leerwerktrajecten volgen. Hierin combineer je werken met leren. Seesing Flex is jouw formele werkgever en je werkt bij één van onze vele, mooie opdrachtgevers in de Achterhoek. We hebben al veel succesvolle BBL-trajecten mogen verzorgen.

Leren in de praktijk

Bij een leerwerktraject of BBL-traject ben je over het algemeen ongeveer één dag in de week bezig met de theorie en de andere vier dagen ga je aan de slag in het vakgebied dat jou zo aanspreekt. Zo groei je letterlijk in je vak. De opleiding volg je via Graafschap College, Evolon, ROC Twente, Deltion College of Aventus.

Caron Porskamp, opleidingscoördinator, geeft antwoord op allerlei vragen over BBL

Wij zijn er voor jou

Je hoeft het niet alleen te doen. Seesing Flex helpt jou door het hele traject heen!

  • Wij verzorgen een leer-arbeidsovereenkomst.
  • Wij regelen een leerwerkplek bij een Erkend Leerbedrijf in de Achterhoek en je volgt altijd een erkende opleiding.
  • Je krijgt van ons een salaris passend bij de functie (conform CAO).
  • Wij betalen het lesgeld, examengeld en boekengeld voor jou.
  • Er zijn volop mogelijkheden voor een vaste baan na het behalen van je diploma.

Seesing Flex:
Hét bureau voor BBL-opleidingsplekken in de Achterhoek

Verschillende sectoren

Je kunt via Seesing Flex Leert! in verschillende sectoren een opleiding volgen: de bouw, techniek, logistiek en transport. Voor iedere sector ziet het traject er net iets anders uit, maar één ding is altijd hetzelfde: je gaat direct aan de slag in de praktijk. Onze opleidingscoördinator Caron Porskamp onderzoekt graag samen met jou of en welke opleiding het beste bij je past. Seesing Flex geeft samen met jou richting aan jouw toekomst.

Aron Gielink vertelt over zijn BBL ervaring bij Jos Dusseldorp Transport.

Door Achterhoekers, Voor Achterhoekers

Seesing Flex kent de Achterhoekse bedrijven als geen ander. Hierdoor zijn wij in staat om jou op de juiste plek te plaatsen bij één van de mooie bedrijven die onze regio rijk is. Altijd op de welbekende Achterhoekse manier: eerlijk, betrokken en duidelijk met een flinke dosis nuchterheid en doorzettingsvermogen.

Met BBL kom je er wel!

Wil je meer informatie over de BBL-trajecten die je via Seesing Flex kunt volgen? Neem dan contact op met onze Opleidingscoördinatoren, Caron Porskamp of Ineke Eskes.

Je kan een appje sturen naar 06 – 27 25 75 19 of je gegevens achterlaten via onderstaand formulier. Caron en Ineke gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden voor jou te bespreken.

BBL

Bijscholen of omscholen?

Via Seesing Flex Leert! kun je verschillende cursussen volgen om je bij te scholen, denk hierbij aan hef- en reachtruck cursussen, maar ook cursussen voor je persoonlijke ontwikkeling. Of misschien heb je altijd al in de transport of zorg willen werken? Ook zijn er mogelijkheden op het gebied van zij-instroomtrajecten, om je te laten omscholen. We denken graag mee in het proces en adviseren je hoe je dit het beste aan kunt pakken.