Bijscholen

Bijscholen

Ben jij er een tijdje uit geweest en wil je weer het werkveld in? Of is het weer tijd voor een jaarlijkse opfriscursus? Via Seesing Flex Leert! kun je verschillende cursussen volgen om je bij te scholen, denk hierbij aan hef- en reachtruckcursussen, maar ook cursussen in de sectoren zorg en bouw.

Opleidingscentrum

Seesing Flex Leert! heeft een eigen opleidingshal. In deze modern uitgeruste hal, centraal gelegen op het bedrijventerrein in Wehl, worden meerdere praktijkgerichte cursussen aangeboden.

Bijscholen in de logistiek en transport

In onze eigen opleidingshal kun je verschillende cursussen volgen om je bij te scholen in de sectoren logistiek en transport. Denk aan heftruck- en reachtruckcursussen.

Bijscholen in de bouw

Via Seesing Flex Leert! kun je verschillende cursussen en opleidingen volgen om er voor te zorgen dat jouw kennis altijd up to date is.

Bijscholen in de techniek

Lang leve de techniek! Via Seesing Flex kun je verschillende cursussen en opleidingen volgen om er voor te zorgen dat jouw technische kennis altijd up to date is.

Meer weten over de mogelijkheden tot bijscholen?

Dan gaat Ineke Eskes of Christian Bennink graag met jou in gesprek! Zij gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden voor jou te bespreken. Je kan bellen naar Ineke op 0314 – 34 38 77 of Christian op 0544 – 35 37 39, een appje sturen naar 06 – 86 82 07 76 of je gegevens achterlaten via onderstaand formulier.

Bijscholen