GoodHabitz

Persoonlijke

ontwikkeling

Als flexkracht van Seesing Flex heb jij de mogelijkheid om gratis, overal en onbeperkt aan je persoonlijke ontwikkeling te werken. Met GoodHabitz bieden we jou iets extra’s om je te inspireren om aan de slag te gaan en de beste versie van jezelf te worden.

Werkgeluk

Als onderdeel van onze missie om goed werkgeverschap te bieden staat jouw geluk bij ons hoog in het vaandel. Werkgeluk valt hier ook onder. En samen kunnen we daar aan werken! Jij richt je op wat je leuk vindt en waar je goed in bent, of zelfs beter in wilt worden. Dit geldt voor zowel je werk als daarbuiten. Wij zijn ervan overtuigd dat persoonlijke ontwikkeling altijd oplevert.

Online trainen waar jij wilt

Vanuit deze gedachte is onze samenwerking met Goodhabitz voortgevloeid. GoodHabitz is een online platform waar jij onbeperkt online trainingen kunt volgen. De trainingen zijn te volgen via je mobiel, op de iPad of via de computer. Je kunt zelf bepalen:

  • welke training je wilt doen;
  • wanneer je dit wilt doen;
  • waar je dit wilt doen;
  • in welk tijdsbestek je dit doet.

Je kunt gemakkelijk een training onderbreken en dit een dag, week of maand later weer oppakken. Je kunt kiezen uit meer dan 100 verschillende trainingen en daar komen maandelijks nieuwe trainingen bij.

Leren was nog nooit zo leuk

De trainingen zijn bestemd voor verschillende vakgebieden; er is voor ieder wat wils op werk- én persoonlijk vlak. Geschikt voor iedereen en op alle niveaus. Wij verzekeren je: dit is écht de leukste manier van leren!

Hoe kan ik hier gebruik van maken?

Wanneer je via Seesing Flex werkt en interesse hebt om jezelf te ontwikkelen, klik dan op onderstaande link en stuur je gegevens aan Anne Vos. Je ontvangt via haar van GoodHabitz een e-mail met een activatielink. Met deze link kun jij vervolgens bij GoodHabitz inloggen. Eenmaal ingelogd kun je onbeperkt de leukste online trainingen volgen.