Over ons opleidingscentrum

Seesing Flex Leert! Opleidingscentrum

Seesing Flex Leert! is het nieuwe opleidingscentrum van Seesing Flex. In deze modern uitgeruste hal, centraal gelegen op het bedrijventerrein in Wehl, worden meerdere praktijkgerichte cursussen aangeboden. In samenwerking met gecertificeerde instructeurs, organiseren wij uiteenlopende cursussen en opleidingen, waaronder (gecombineerde)hef- en reachtruckcursussen, EPT, zij-instroomopleiding voor chauffeurs, Code 95 en ADR.

Bekijk hier de folder met meer informatie!

Logistieke cursussen

Hef- & reachtruck en EPT cursussen

Seesing Flex heeft veel opdrachtgevers in de logistieke branche met veel vacatures voor werkzaamheden op het gebied van opslag, overslag, magazijn, loods, etc. In de meeste gevallen is daarvoor een hef- en/of reachtruckcertificaat vereist. Dit is een aantoonbaar bewijs van rij-bekwaamheid en het correct en op een verantwoordelijke manier bedienen van deze voertuigen. Heb je interesse in een dergelijke functie, dan kun je in ons eigen opleidingscentrum het passende certificaat behalen. De hef & reachtruck cursussen kunnen individueel en gecombineerd worden aangeboden. Daarnaast bieden we tevens EPT cursussen aan.

Transportcursussen

Zij-instroomopleiding tot chauffeur

Is het altijd al jouw droom geweest om vrachtwagenchauffeur te worden, maar is het er ā€“ om wat voor reden dan ook ā€“ nooit van gekomen? Dan bieden wij je de kans om je droom alsnog na te jagen. Samen met diverse transportbedrijven uit de regio hebben wij een volledige zij-instroomopleiding opgezet. Je wordt hierin opgeleid tot volleerd chauffeur. Wil je weten hoe dit in zā€™n werk gaat en of het iets voor jou is? Bekijk dan deze video.

Code 95 cursussen

Wie eenmaal beroepschauffeur is, wil dat natuurlijk graag blijven. Je bent dan verplicht om elke 5 jaar minimaal 35 uur nascholing te volgen. Via een CCV-gecertificeerd opleidingsbedrijf, dat o.a. praktijk- en veiligheidsopleidingen in het pakket heeft, bieden wij de volgende opleidingen aan:

– ADR-certificaat: vervoer van gevaarlijke stoffen en goederen over de weg;
– Code 95: verhoging vakbekwaamheid.

Overige cursussen

Cursus Preventiemedewerker

Elke organisatie met werknemers is wettelijk verplicht een Preventiemedewerker aan te stellen. Voor deze preventiemedewerker is het van belang dat hij/zij over de juiste kennis en vaardigheden beschikt. Dat men weet hoe de RI&E (Risico Inventarisatie en Evaluatie) op een praktische manier kan worden uitgevoerd en hoe men de Arbo wet- en regelgeving correct kan toepassen.

Veiligheidsprotocol Seesing Flex Leert! ivm Corona maatregelen 

Gezondheid staat bij Seesing Flex Leert! voorop. Dat houdt in dat wij ons uiterste best doen om onze medewerkers gezond te houden en uiteraard dat wij ons best doen om de bezoekers van ons opleidingscentrum zo gezond mogelijk te houden. Dit houdt in dat wij ons houden aan de richtlijnen zoals door het RIVM afgegeven. 

In ons opleidingscentrum kan je op diverse plekken handen desinfecteren. 
Hieronder volgt een overzicht van onze instructies aan personeel en bezoekers en daarbij doen we ook een beroep op het verantwoordelijkheidsgevoel van een ieder.

Waar vindt u ons?

Contactgegevens
Seesing Flex Leert!
Kryptonstraat 10
7031 GG Wehl
T: 0314 – 21 60 70
E: leert@seesingflex.nl

Meer weten?

Wil je meer informatie over de cursussen die wij in het Seesing Flex Leert! Opleidingscentrum verzorgen? Neem dan gerust contact op met onze collega, Ineke Eskes, via 0314 ā€“ 21 60 70. 

Wilt u uw trainingen graag op een externe locatie verzorgen en zoekt u een geschikte ruimte? Het opleidingscentrum beschikt over een opleidingshal van 225m2 die ook voor u ter beschikking staat. Denk bijvoorbeeld aan Code 95 opleidingen of een BHV cursus. Vraag naar de mogelijkheden, onze collega Ineke Eskes helpt u graag verder! Of stuur een mail naar: leert@seesingflex.nl