BBL

Samen op weg

naar passend werk

Bij Seesing Flex heb je ook de mogelijkheid om een BBL-opleiding (Beroeps Begeleidende Leerweg) te volgen. In samenwerking met het Graafschap College in Doetinchem en het Deltion College in Zwolle wordt leren en werken met elkaar gecombineerd; 1 dag naar school en 4 dagen werken. Wil jij ook graag aan het werk en dus geld verdienen, maar tegelijkertijd een diploma behalen? Dan is een BBL-traject wellicht iets voor jou.

Seesing Flex is veruit het grootste uitzendbureau in de regio op gebied van Transport en Logistiek. Daarnaast is het ook dé specialist op gebied van Techniek en Groen. De kennis van de regio, de goede én vele contacten met opdrachtgevers en de persoonlijke aanpak hebben reeds voor veel succesvolle BBL-trajecten gezorgd.

Lees meer over onze BBL-trajecten in de folder!

BBL-er Aron Gielink vertelt over zijn ervaringen

Caron Porskamp, opleidingscoördinator antwoordt op vragen

Hét bureau voor BBL-opleidingsplekken in de Achterhoek

Transport & Logistiek voor jou de juiste route? 

Op het gebied van transport regelen wij opleidingsplekken voor  chauffeurs, planners, teamleiders en logistiek medewerkers. Bij Jos Dusseldorp, HSF Logistics, Rabelink Transport, JCL Logistics en vele  andere bedrijven zijn, door de goede samenwerking, de afgelopen jaren al vele kandidaten gestart en werken zij inmiddels in een passende baan.

Door Achterhoekers, voor Achterhoekers!

Het voordeel om een BBL-traject via Seesing Flex te volgen is dat
wij de volledige Achterhoek bedienen en dat wij daardoor de markt, de bedrijven en de mensen kennen. Hierdoor zijn wij als geen ander in staat de juiste kandidaten te selecteren en de meest uiteenlopende leer-werkplekken in de regio succesvol in te vullen. En dat altijd op de wel-bekende Achterhoekse manier, waarbij de kernwaarden betrouwbaarheid, betrokkenheid en bereikbaarheid hoog in het vaandel staan. 

Ben jij wat wij noemen ‘een echte Achterhoeker’, met de welbekende, nuchtere mentaliteit en een flinke portie aan doorzettingsvermogen, schrijf je dan in voor werk of een BBL-traject.

BBL-trajecten in de Techniek

Bij BBL-trajecten in de technische sector moet je denken aan mechatronica, werktuigbouwkunde, elektrotechniek en metaalbewerking. Hierin kunnen wij je vele opties bieden en maatwerk leveren. Heb je vragen over de BBL mogelijkheden binnen de Techniek? Onze Opleidingscoördinator Caron bespreekt graag de mogelijkheden met je.

Al wat ouder en geen interesse in BBL maar wel in een technische opleiding?
Is werken in de metaalbranche wat voor jou? Klik dan hier. Het is een op maat gemaakt opleidingstraject, bedoeld voor gemotiveerde mensen tussen de 25 en 55 jaar die beschikken over functionele gedragscompetenties. Binnen acht weken word je opgeleid of omgeschoold tot een gekwalificeerde CNC operator op MBO niveau 2+. Daarmee ben je een vakbekwaam specialist met baangarantie in de metaaltechniek.

BBL in het Groen

Ook in de sector Groen kun je als BBL-er aan de slag. Neem contact op met Lisan Pillen voor meer informatie en de mogelijkheden.

Ben je op zoek naar werk in combinatie met een opleiding?

Wil je meer informatie over de BBL-trajecten die je via Seesing Flex kunt volgen? Neem dan contact op met onze Opleidingscoördinator, Caron Porskamp, via 0544 – 35 37 39 of laat je gegevens achter via het contactformulier! Zij gaat graag met je in gesprek om de mogelijkheden voor jou te bespreken. Je kan ook een appje sturen naar 06 – 27 25 75 19.
Ps: ben je eerst nog op zoek naar vakantiewerk? Ga dan naar www.seesingflex.nl/vakantiewerk-bij-Seesing-Flex

Contact