BBL-opleidingen

BBL-opleidingen

Bij Seesing Flex heb je ook de mogelijkheid om een BBL-opleiding (Beroeps Begeleidende Leerweg) te volgen. In samenwerking met het Graafschap College in Doetinchem en het Deltion College in Zwolle wordt leren en werken met elkaar gecombineerd; 1 dag naar school en 4 dagen werken. Wil jij ook graag aan het werk en dus geld verdienen, maar tegelijkertijd een diploma behalen? Dan is een BBL-traject wellicht iets voor jou.
Seesing Flex is veruit het grootste uitzendbureau in de regio op gebied van Transport en Logistiek. Daarnaast is het ook dé specialist op gebied van Techniek. De kennis van de regio, de goede én vele contacten met opdrachtgevers en de persoonlijke aanpak hebben reeds voor veel succesvolle BBL-trajecten gezorgd.

Lees meer over onze BBL-opleidingen in onze factsheet!

1. BBL-trajecten binnen Transport en Logistiek

Wij bieden voor ieder traject het volgende:

  • Een leer-arbeidsovereenkomst voor de duur van de opleiding bij één van onze opdrachtgevers;
  • Een volledige opleiding, inclusief alle rijbewijzen, chauffeursdiploma en ADR;
  • Salaris conform de CAO beroepsgoederenvervoer;
  • Volop carrièremogelijkheden via Seesing Flex door onze grote klantenkring;
  • Naast je salaris betalen wij tevens al je studiekosten (o.a. lesgeld, boekengeld, heftruckcursus, BHV, examenkosten CCV en benodigde rijbewijzen)
  • Door ons netwerk in de Achterhoek volop keus qua werkgevers;
  • Professionele begeleiding van onze eigen Opleidingscoördinator, Caron Porskamp en de begeleider bij het leerwerkbedrijf;
  • Uitzicht op een passende baan.

Logistiek Medewerker | niveau 2 | 1 jaar

Wij bieden de mogelijkheid om een BBL-traject tot Logistiek Medewerker te gaan volgen. Dit traject is bijvoorbeeld een goede optie wanneer je nog te jong bent om de BBL-opleiding tot chauffeur te gaan volgen of wanneer je liever aan de slag gaat in een magazijn of loods. Kortom; wij kunnen jou ook opleiden tot Logistiek Medewerker! Ook voor deze BBL-opleiding hebben we diverse mooie werkplekken bij onze opdrachtgevers beschikbaar.

Leerling Chauffeur | niveau 2 | 2 jaar

Seesing Flex heeft daarnaast diverse opleidingsplekken bij erkende transportbedrijven voor Chauffeurs in opleiding. Wij betalen dan de kosten voor jouw C en CE rijbewijs. Voor dit traject dien je minimaal 16 jaar oud te zijn.

Logistiek Teamleider | niveau 3 | 2 jaar

Wil je niet alleen werken in een magazijn, maar ook graag leiding geven aan een team en deels werken op kantoor?Dan informeren wij jou graag overhet BBL-traject Logistiek Teamleider. Binnen 2 jaar word je klaargestoomd om als Teamleider onder meer logistieke werkprocessen te verbeteren, voorraden te inventariseren en een team aan te sturen op de werkvloer.

Logistiek Supervisor | niveau 4 | 3 jaar

Seesing Flex begeleidt jouw BBL-traject ook wanneer je de ambitie hebt om Logistiek Supervisor te worden.Je gaat na dit traject aan de slag als leidinggevende van een magazijn of distributiecentrum waar je verantwoordelijk bent voor de planning en het logistieke proces van A tot Z; van ontvangst tot verzending van alle goederen.

Planner Wegtransport | niveau 3 | 3 jaar

Tot slot is er de opleiding Planner Wegtransport. Dit  is een concreet, helder en praktisch traject, zodat je opgedane kennis direct in de praktijk kunt brengen. Je gaat aan de slag om ritten samen te stellen en werkt optimale routevoorstellen uit. Wil je alles weten over dit BBL-traject? Bekijk de brochure voor de BBL-opleiding Planner Wegtransport.

2. Technische BBL-trajecten

Bij BBL-trajecten in de technische sector moet je denken aan mechatronica, werktuigbouwkunde, elektrotechniek en metaalbewerking. Hierin kunnen wij je vele opties bieden en maatwerk leveren. Heb je vragen over de BBL mogelijkheden binnen de Techniek? Onze Opleidingscoördinator Caron bespreekt graag de mogelijkheden met je.

Al wat ouder en geen interesse in BBL maar wel in een technische opleiding?
Is werken in de metaalbranche wat voor jou? Klik dan hier? Het is een op maat gemaakt opleidingstraject, bedoeld voor gemotiveerde mensen tussen de 25 en 55 jaar die beschikken over functionele gedragscompetenties. Binnen acht weken word je opgeleid of omgeschoold tot een gekwalificeerde CNC operator op MBO niveau 2+. Daarmee ben je een vakbekwaam specialist met baangarantie in de metaaltechniek.

Ben je op zoek naar werk in combinatie met een opleiding?

Wil je meer informatie over de BBL-trajecten die je via Seesing Flex kunt volgen? Neem dan contact op met onze Opleidingscoördinator, Caron Porskamp, via 0544 – 35 37 39. Zij gaat graag met je in gesprek om de mogelijkheden voor jou te bespreken.