Omscholen

Wil jij je laten

omscholen?

Droom jij van een baan in een compleet andere sector of functie, maar weet je niet waar te beginnen? Via Seesing Flex Leert! zijn er verschillende mogelijkheden om je om te scholen. We gaan graag met je in gesprek om te achterhalen wat (beter) bij jou past, want we helpen jou graag vooruit.

Techniek?

Als je veel affiniteit hebt met techniek of wellicht al een basis opleiding, waarbij ook wat technische kennis wordt gevraagd, dan bieden wij jou de gelegenheid om jezelf praktisch en evt. ook theoretisch verder te ontwikkelen via ons.

Bouw?

In samenwerking met Evolon bieden wij jou de mogelijkheid om je in relatief korte tijd om te scholen in één van de mooie functies in de bouw. 

Zij-instroom transport

Is het altijd al jouw droom geweest om vrachtwagenchauffeur te worden, maar is het er – om wat voor reden dan ook – nooit van gekomen?

Meer weten over de mogelijkheden tot omscholen?

Onze opleidingscoördinatoren Ineke Eskes en Christian Bennink vertellen je er graag meer over! Bel 0314 – 343877 of 0544 – 35 37 39, of laat je gegevens achter via het contactformulier! Zij gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden voor jou te bespreken. Je kan ook een appje sturen naar 06 – 86 82 07 76.

Omscholen