Techniek

Omscholen in techniek

Maak jij graag mooie dingen met je handen of vind je het leuk om een schets te maken van iets wat geproduceerd kan worden…dan is die mooie kwaliteit wellicht iets waar je wat mee kan en wil doen! Als je veel affiniteit hebt met techniek of wellicht al een basis opleiding, waarbij ook wat technische kennis wordt gevraagd, dan bieden wij jou de gelegenheid om jezelf praktisch en evt. ook theoretisch verder te ontwikkelen via Seesing Flex Leert!.

Maak van je technische hobby je werk

Er zijn volop technische functies! Wij kunnen jou helpen om jouw basis verder te ontwikkelen zodat je daarna aan de slag kan bij een van de vele, mooie, technische bedrijven die de Achterhoek rijk is. De uitdagingen in de technische sector zijn heel breed, er zijn namelijk legio technische opleidingen. Denk aan de metaalbewerking, installatie- en elektrotechniek, maar ook tekenen en engineering. Heb jij altijd al lasser willen worden, technisch monteur of elektricien? Dit is jouw kans.

Opleiding op maat

De opleiding stellen we samen op basis van jouw specifieke leerbehoefte. Dit kan óók in de avonduren, zodat je geld kunt blijven verdienen terwijl je je ontwikkelt in de techniek. Wij zijn op de hoogte van de diversiteit aan vacatures en weten wat er voor welke functie vereist of gewenst is. Wij helpen jou graag verder.

Neem contact op met Ineke Eskes op 0314 – 34 38 77 of Christian Bennink op 0544 – 35 37 39, stuur een appje naar 06 – 86 82 07 76 of laat je gegevens achter via onderstaand formulier.

Omscholen